Crew

Klas (6K)

Den ivriga skepparen Klas styr båten och skotar storen för det mesta. Annat snördragande och springande fram och tillbaka på däck förekommer också beroende på besättningens uppsättning.Nina (6K)


Nina, Kapten och moralofficer, Cruisingansvarig. Nina styrde båten då hastighetsrekordet, 10.4 knop gjordes på sibbofjärden. Således är hon en välkommen medlem i tävlingsbesättningen.Matts L (9K)


Matts Linder, fördäckare excellente! Matts är en inbiten kappseglare, alltid med och segla. Inte ens en eldsvåda i det nya hemmet kunde rubba hans koncentration på det pågående racet! Mest aktiv 2008.
Rollo (6K)


Rollo har tvingats med i seglandet av sin storebror, men han skotar ändå focken med brinnande iver. "Det brukar fladdra när det blåser" hör till hans odödligaste kommentarer.
Matts W (6K)


Matts Weurlander, Mest aktiva gast 2007. Även känd som spinnobomens fasa. Matts fungerar som fördäckare på Sea Monkey. På Matts önskelista för 2008 finns hängremmar och möjlighet att fästa spinnakerbomen på storbomen.


Ricke (9K)


Ricke, Hedemoras hårdaste H-båtsseglare!Sist men inte minst kommer teamets mamma och huvudsponsor, Mamma. Utan Mamma skulle det bara torrtränas.